Ne predaje se

Autorica Severininih hitova ide na kemoterapiju, a sada ima novih problema sa zdravljem

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
29.01.2020.
u 17:41
Marina Tucaković zadnje dvije godine bori se s karcinomom, a sada ima i tešku upalu pluća.
Pogledaj originalni članak

Marina Tucaković napisala je neke od najvećih hitova glazbenim zvijezdama iz regije. Napisala je tako legendarnu "Svi pjevaju, ja ne čujem"  koju izvodi Mišo Kovač, a za Olivera Dragojevića napisala je "Što to bješe ljubav", za Magazin "Tri sam ti zime šaptala ime". 

Marina je zaslužna i za neke od najvećih Severininih hitova, poput "Gade", "Gas, gas" i "Tridesete". Od 2018. godine 67-godišnja skladateljica se bori s teškom bolesti te i dalje ide na kemoterapije, a sada je dobila upalu pluća. 

- Dani idu, idem i ja.. Moja želja za ovu godinu je da budem živa i zdrava. Sada sam dobila i neku tešku upalu pluća, ali bit će bolje,  nadam se... - izjavila je Marina za medije u Srbiji. Dodaje kako je koristila i alternativne načine liječenja i svašta je pokušala kako bi
pobijedila karcinom. 

- Ma, nema šta nisam koristila. Moram često kod kardiologa i  endokrinologa. Primam i infuziju i uzimam neke vitamine. Popila sam brdo antibiotika i organizam mi je preopterećen  lijekovima. Pored svega toga, sada imam novu, dodatnu terapiju. Daju mi i neku specijalnu injekciju. Uzimanje antibiotika teže mi pada od  kemoterapije - poručuje skladateljica. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NO
nordic
08:37 03.02.2020.

Marini sve najbolje al nije mi jasno kad spomente koje je pjesme pisala za nase pjevace... uvijek jedne te iste navedete.. kopiras iz clanka u clanak. bas bez veze.