Fotografija kao dokaz

Argentinska glumica u 64. godini skinula se gola i tvrdi da je sve na njoj prirodno

Foto: Instagram
Graciela Ines Alfano Casanova
Foto: Instagram
Graciela Ines Alfano Casanova
Foto: Instagram
Graciela Ines Alfano Casanova
25.01.2017.
u 19:26
Graciela Ines Alfano Casanova voli objavljivati svoje golišave fotografije i iako kaže da nikada nije bila kod estetskih kirurga dio obožavatelja joj baš i ne vjeruje da u 64. godini izgleda senzacionalno.
Pogledaj originalni članak

Argentinska glumica Graciela Ines Alfano Casanova oduševila je obožavatelje objavom svoje fotografije na Instagramu na kojoj je skroz gola.

Televizijska voditeljica i model ima 64 godine i redovito objavljuje fotografije na kojima je razgolićena i  hvali se svojom fit linijom i mladolikim licem i tvrdi da je to njen prirodan izgled i da ništa nije 'popravljala' kod estetskih kirurga.

- Ovo je rezultat zdravog života - tvrdi voditeljica. Dio korisnika društvenih mreža Twitter i Instagram na kojima Graciela objavljuje postove i fotografije ne vjeruju joj baš.

- Zdrav život? Prije bih rekao operacije, liposukcija i photoshop - piše u jednom od komentara.

Status seks simbola i televizijske zvijezde glumici i voditeljici su priskrbile uloge u argentinskim komedijama koje je snimala krajem 70-ih i 80-ih godina. 

>>Talijanska voditeljica kojoj su ukrali golišave fotke: Plakala sam, život mi je kaos

>>Ne volim se gledati ovako, no ne smatram to šokantnim

 

 

 

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.