novopečena majka

Antonija Mišura progovorila o temi koja još uvijek izaziva kontroverze: 'Nikada nisam imala problem s time'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Košarkašica Antonija Mišura Sandrić u kozmetičkom salomu nakon popuštanja mjera
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Košarkašica Antonija Mišura Sandrić u kozmetičkom salomu nakon popuštanja mjera
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.10.2020.
u 18:15
Košarkašica je oduvijek isticala kako sanja o vlastitoj obitelji te da bi jednog dana voljela biti majka dvoje djece, a ove veljače postala je mama malene Tare.
Pogledaj originalni članak

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić u veljači je postala mama djevojčice Tare. -Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 kg a duga 52 cm. Bože dragi fala ti na našoj curici - napisala je u veljači Mišura na svom Instagramu i objavila prvu fotografiju svoje djevojčice. Antonija je sada progovorila i o temi dojenja, o čemu su na svojim društvenom mrežama već dosta pričale i druge poznate mame te je rekla: - Mislim da je dojenje najljepši dio majčinstva. Meni osobno je to predivno i nikad nisam imala problem u javnosti dojiti ili se sakrivati, naravno uvijek uz dozu pristojnosti među ljudima. Ali, zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti.

Ljubav Antonije i njezinog supruga Marka Sandrića planula je prije više od 15 godina, a bračne zavjete izmijenili su u kolovozu 2015. godine u šibenskoj katedrali sv. Jakova. Vijest o prinovi supružnici su objavili u srpnju prošle godine također putem društvenih mreža. Košarkašica je oduvijek isticala kako sanja o vlastitoj obitelji te da bi jednog dana voljela biti majka dvoje djece.

 

 

- Nekada sam mislila da je treniranje košarke nešto najteže, a sada vidim da to ipak nije tako. Majčinstvo je uistinu zahtjevno. Brineš se oko svake sitnice i gluposti, testiraš samog sebe. A opet, s druge strane, uživaš maksimalno - rekla je nedavno za Story.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
jadnatikoza
19:41 17.10.2020.

Tvoj HDZ će ti dat izmišljeno mjesto u savezu, samo više nemoj otvarat usta

DU
Deleted user
19:23 17.10.2020.

Nigdje ta tema ne izaziva kontroverze jer je to nešto najprirodnije na svijetu. Halo sisavci , halo kuc kuc jel ima koga doma, propuh u glavi.