Ženim sina

Animatoru Elvisu Vaupotići mama pomaže u potrazi za srodnom dušom

Foto: Nova TV
ženim sina
Foto: Nova TV
ženim sina
Foto: Nova TV
ženim sina
14.02.2017.
u 15:45
Na Novoj TV uskoro starta show u kojem mame pomažu sinovima u odabiru idealne životne partnerice. Elvisu pomaže mama Elanoris i oboje kažu kako Elvisa može osvojiti vrckava djevojka s avanturističkim duhom
Pogledaj originalni članak

Na Novoj TV uskoro starta show "Ženim sina" u koje sudjeluje i dvadesettrogodišnji animator za djecu, Elvis Vaupotić koji je spreman naći svoju bolju polovicu, a u tome će mu pomoći majka Elanoris s kojom je pred kamerama IN magazina otkrio što očekuje od svoje buduće žene, kakav je tip osobe kao i koji mu je glavni adut. Što očekuje od izabranice svoga sina, otkrila je i majka.

Mamino mišljenje Elvis će sigurno rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema.

„Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si biti dobra potpora.“ tvrdi Elvis, a najčešći savjet koji dobiva od majke jest da bude sretan i svoj.  U izboru djevojke, majka Elanoris i sin Elvis dijele mišljenje. Ona mora biti - vrckasta, vesela, pozitivna i s avanturističkim duhom.

Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju.“ nadodala je majka. Elvis sebe opisuje kao velikog romantičara, a njegov glavni adut je šarm.

„Vjerujem da i ženske padaju na to.“ zaključuje Elvis i dodaje: „Dobro, za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani.“

>>Počelo je snimanje četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

>>Nives Celzijus kći poručila: Nemoj me razočarati!​

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
papanman
10:54 15.02.2017.

Kad će biti udajem kćer da me mama prijavi