Ovo ljeto su prekinuli

Anđela Šimac i nakon prekida još uvijek živi s Kastratijem, a razlog je dadilja

Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: Instagram
Anđela Šimac
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.09.2022.
u 21:55
Manekenka je objasnila zašto s nogometašem, s kojim ima kćer, još uvijek živi na istoj adresi.
Pogledaj originalni članak

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) krajem ljeta prekinula je s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem (22) s kojim ima kćer Indiah koja je stara šest mjeseci. Iako više nisu zajedno ovaj par još uvijek živi zajedno, a Anđela je objasnila zbog čega su još na istoj adresi.

- Imamo dadilju koja živi s nama, trebala je pola biti sa mnom, a pola s Lirimom, ali za njen dolazak u Hrvatsku čekamo neke papire - objasnila je manekenka za 24 sata. Nakon prekida je ispričala i što je dovelo do te odluke.

- Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi - rekla je u kolovozu Anđela. Dodala je tada i kako do prekida nije došlo naglo i zajedno su se složili kako je najbolje da svatko krene svojim putem i rekla je kako joj nije pukao film i da je dugo razmišljala o toj odluci.

Par je već jednom prekidao i to prošle godine kada im je ljubavna idila prekinuta zbog kontroverzne snimke manekenke i  talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Manekenka je za 24 sata potvrdila kako je s talijanskim playboyem bila u vezi, ali ta veza je završila prije dvije godine. Video je onda došao i do njezina sada već bivšeg dečka Lirima koji je poludio kad je vidio video iako je znao da je Anđela bila u vezi s Balotellijem.

VIDEO Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.