BIVŠI SUPRUŽNICI

Svi se čude Aninom i Vladinom odnosu

Foto: Instagram/Wanda Nara
Ana i Vlado
Foto: 'Anto Magzan/Vecernji list'
'09.10.2008.,Zagreb - Zagrebacki velesajam,paviljon broj dva.Drugi dan dvanaestog Cro a Portera zapoceo je slavljem i koncertom Matije Vuice cime je proslavila 25 godina modnog rada.Vlado Kalember i A
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
'20.12.2012., Zagreb - Vlado Kalember i Ana Rucner u svom domu sa sinom Darianom ukrasavaju bozicno drvce. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Vlado Kalember
Foto: import
Vlado Kalember i Ana Rucner
BiH,190815. Neum, Etno festival ana rucner i vlado kalember Photo:Stojan Lasic
13.07.2017.
u 12:16
Fotografija nekadašnjeg bračnog para zbunila je sve njihove pratitelje
Pogledaj originalni članak

Najnovija vrlo prisna fotografija Ane Rucner i Vlade Kalembera mnoge je njihove obožavatelje navela da komentiraju i u čudu se pitaju zašto nisu zajedno kad se toliko vole. Fotografiju je na Instagramu objavila Ana, uz komentar "moje srce". Snimljena je snimanju spota 'Teslina polja' na kojem su radili sa sinom Darianom, koji je igrao mladog Teslu.

- Lijepo da ste i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima! Da je bar svima najbitnija dobrobit djeteta. Jer dijete treba i majku i oca, a nema ništa ljepše kad se oni slažu - bio je samo jedan od puno pozitivnih komentara na ovu fotografiju. No bilo je i onih zbunjenih koji su napisali kako im "sada više ništa nije jasno".

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
12:42 13.07.2017.

Valjda će i Vladi jednom dopizditi u ormaru. ????!!!!!

IB
ibiza
12:59 13.07.2017.

ma glume

TB
taras.buljba
15:17 13.07.2017.

Vladek je svjestan nekih cinjenica i svaka cast pusti zenu da uziva bez zlobe i ljubomore svaka cast kapa dolje kada bi nas vise bili takvi.