Povela i obitelj

Anđelica Victoria's Secreta ljetuje u Dubrovniku: Ovo je raj!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.07.2017.
u 12:33
Josephine Skriver obožavateljica je serije "Igra prijestolja" i posjetila je lokacije u Dubrovniku na kojima se serija snimala
Pogledaj originalni članak

Lijepa anđelica Victoria's Secreta Josephine Skriver za ljetni odmor odabrala je Hrvatsku.

Većinu vremena 24-godišnja manekenka provela je u Dubrovniku i to s  cijelom obitelji, roditeljima, bratom i dečkom Alexanderom DeLeonom. Kao velika obožavateljica serije "Igra prijestolja" posjetila je lokacije u Dubrovniku na kojima su snimane scene ove HBO-ove hit serije. Uživala je i na Srđu i sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je niz fotografija iz skrivenih uvala i plaža, a ispod jedne je i napisala: Ovo je raj!

 

 

 

 

Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:50 11.07.2017.

E već mi je pun cock ovakvih vijesti

RI
rikavac
13:17 11.07.2017.

i ti si raj

SV
stjepan v.
13:34 11.07.2017.

Zgodna cura, neka me nazove.