odvažila se

Alex Ognjena prošetala centrom Zagreba i privukla pozornost provokativnim modnim odabirom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Promo
Alex Ognjena
Foto: Promo
Alex Ognjena
Foto: Promo
Alex Ognjena
17.09.2020.
u 12:32
Za izlazak u grad odabrala je cipele s visokom petom, traperice i korzet, a cijelu kombinaciju začinila je kožnim halterima koje je nosila preko traperica.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Alex Ognjena često privlači pažnju svojim modnim odabirom, pa je tako Cvjetnim trgom prošetala u zanimljivoj kombinaciji. Za izlazak u grad odabrala je cipele s visokom petom, traperice i korzet, a cijelu kombinaciju začinila je kožnim halterima koje je nosila preko traperica. 

Podsjetimo, Alex je iznenadila javnost tvrdnjom da je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom. – Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer tada još nije imao toliko gaža koliko ih ima danas. Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama – kazala je Alex Ognjena  i dodala kako su se u to vrijeme često nalazili na raznim događajima. 

– Nedugo nakon što smo se upoznali, počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je tada još živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tada mi je priznao da je oženjen –dodala je Alex Ognjena, koja se s Rogoznicom dopisivala svaki dan pune tri godine. Navodno joj je kazao kako ima problema u braku, a onda i da je to izgladio. Našlo se tu i eksplicitnih poruka, ali i golih fotografija i snimki. Boris je poslije sve priznao

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DA
damyr26
21:06 17.09.2020.

A di je maltezer Rogoznica ?

BO
bolnaistina
13:14 17.09.2020.

Naj pride meni, bum joj ja dal ular.

DU
Deleted user
13:08 17.09.2020.

Vjernici bi rekli da za nju treba moliti. Tu samo dragi Bog može pomoći.