ZVIJEZDE PJEVAJU

Alen Nižetić: "U subotu ću otkriti svoju stranu priče"

Foto: ''
Alen Nižetić: "U subotu ću otkriti svoju stranu priče"
31.01.2012.
u 21:00
Splitski pjevač još je navodno u Njemačkoj, gdje je u subotu pjevao, a za iduću emisiju sa partnericom Tamarom Loos treba pripremiti dvije pjesme.
Pogledaj originalni članak

– Nastup s Bubijem bio je odličan! Ostale okolnosti u vezi s nastupom ne bih komentirala. Koncentrirana sam na probe za sljedeći vikend – kazala nam je Tamara Loos. Prošle subote voditeljica Radija Antene Zagreb, zbog izostanka partnera Alena Nižetića, nastupila je u showu "Zvijezde pjevaju" s pratećim vokalom Vladimirom Pavelićem Bubijem. Splitski glazbenik ispričao se, prema riječima HTV-a, virozom iako je iste večeri nastupio na Dalmatinskim večerima u Esslingenu. Kolege iz showa smatraju da je taj Alenov čin, ako se potvrdi, sramotan i nekorektan prema Tamari.

Alen Nižetić od subote ne odgovara na telefonske pozive, a putem svog menadžmenta poručio je razočaranim gledateljima: – U subotu ću otkriti svoju stranu priče, dotad nemam komentara.

Budući da za iduću emisiju četiri preostala para moraju pripremiti dvije pjesme, a doznajemo da je Nižetić još u Njemačkoj, pitanje je koliko će se Tamari Loos ispuniti želja da bude spremna s partnerom opravdati povjerenje gledatelja koji su je prošli tjedan telefonskim glasovima spasili od ispadanja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz