Dočekali prvo dijete

Aleksandra Grdić postala majka dječaka

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Aleksandra Grdić
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
Aleks lice za Mako
Foto: Nikola Zoko
Aleks lice za Mako
27.06.2016.
u 12:40
Aleksandri je to prvo dijete sa Zagrepčaninom Markom Šijakovićem (32), kojeg je upoznala preko društvene mreže
Pogledaj originalni članak

Bivša misica Aleksandra Grdić (35) danas je postala majka dječaka Noe, kako javlja StoryFacebook profil misice preplavile su čestitke i želje dobrodošlice. 

Aleksandri je to prvo dijete sa Zagrepčaninom Markom Šijakovićem (32), kojeg je upoznala preko društvene mreže. Tijekom sudjelovanja u reality showu "Parovi" Marko ju je zaprosio, a kaže da je njihova veza jako čvrsta.

>> Aleksandra Grdić konačno progovorila o elitnoj prostituciji!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LE
LeonardS
16:45 27.06.2016.

Pa što je radila da se to desilo

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:21 27.06.2016.

Propao joj angažman u Parizu

GL
glad
09:44 29.06.2016.

Ma zabole me ona stvar, glupe novine daju važnost nekoj beznačajnoj osobi, ima sto puta boljih,kvalitetnijih i ljepših cura od nje. Obične budalaštine.