miran i sretan

Alec Baldwin zaručio se s 26 godina mlađom trenericom joge

Foto: Pixsell
Alec Baldwin zaručio se s 26 godina mlađom trenericom joge
02.04.2012.
u 22:00
- Alec je ovaj vikend zaprosio Hilariu i svi smo jako sretni zbog njih. U utorak je i Alecov 54. rođendan pa ima još jedan razlog za slavlje - potvrdio je glasnogovornik glumca. Zaručili se se nakon nešto manje od godinu dana veze.
Pogledaj originalni članak

Nedavno je izjavio kako sa svojom 26 godina mlađom djevojkom Hilarijom Thomas želi imati dijete, a sada je napravio i prvi korak k ostvarenju te želje. Naime, glumac Alec Baldwin zaručio se s prelijepom 28-godišnjom instruktoricom joge.

- Alec je ovaj vikend zaprosio Hilariu i svi smo jako sretni zbog njih. U utorak je i Alecov 54. rođendan pa ima još jedan razlog za slavlje - potvrdio je glasnogovornik glumca.

Baldwin i Thomas zaručili se se nakon nešto manje od godinu dana veze, a prvi su se put u javnosti zajedno pojavili u svibnju.

Nakon što je prošao ružnu brakorazvodnu parnicu s Kim Basinger 2002. godine i dugu borbu za skrbništvo nad kćeri Ireland, Baldwin nije želio novu vezu. Mišljenje je promijenio kada je upoznao Hilariju.

- Hilaria je vrlo skromna, slatka, šarmantna i stoji čvrsto na zemlji. Otkada je s njom puno je mirniji i sretniji - rekao je lani Alecov brat Stephen Baldwin.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.