Razgolićena

Poznati glumac komentirao provokativnu fotku kćeri: 'Ne. Samo...ne'

Foto: OConnor-GG18/Press Association/PIXSELL
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
19.08.2018.
u 13:56
Poznata 22- godišnja američka glumica i manekenka već je poznata javnosti po svojim provokativnim fotografijama, a ovaj put je odlučila pokazati jedan od svojih najboljih atributa
Pogledaj originalni članak

Kćer poznatih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger, Ireland Baldwin objavila je 'razgolićenu' fotografiju koju joj je čak i otac komentirao i s komentarom ukrao svu pažnju.

Poznata 22- godišnja američka glumica i manekenka već je poznata javnosti po svojim provokativnim fotografijama, a ovaj put je odlučila pokazati jedan od svojih najboljih atributa - golu guzu, pozirajući na motoru uz naslov "Stay extra".

"Ne. Samo...ne" , komentirao je tada njen otac i sudeći po komentarima, svih nasmijao.

Otac joj je poznati 60-godišnji američki glumac koji je ujedno i pisac, producent i komičar.
Glumio je i u vrlo popularnim serijama "Prijatelji" i "Will i Grace".

>> Pogledajte video - Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

VK
VKSS
14:24 19.08.2018.

To joj je vrh sto moze pokazati i onda kaze ne gledaj zenu kao objekt a same se tako prikazuju

FA
fake
16:30 19.08.2018.

reference, do kada misliš vrijeđati Hrvate i Hrvatsku u svojim komentarima? Nepismeni Hrvati, nakaradna država???? Inače, dosta sa tim tvojim preser...njem u svakom tvom postu kako si ti to što se ovdje piše već pročitao na Daily mail-u.Ovdje ima "bisera" od članaka (copy paste) i to svi znamo ali tvoja opsesija tabloidom nas ne zanima.

NE
Neonacionalist
14:54 19.08.2018.

I tata bi sine