Obitelj se širi

Adriana Lima i Marko Jarić žele da njihova kćer dobije seku ili brata

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Adriana Lima i Marko Jarić žele da njihova kćer dobije seku ili brata
06.12.2011.
u 21:00
S našom kćeri svatko priča na svom jeziku. Adriana na portugalskom, ja na srpskom, a na engleskom svi oko nje. Valentina ne govori sva tri jezika, ali ih razumije i miješa. Malo je u konfuziji, ali dobro se snalazi, otkriva ponosni tata
Pogledaj originalni članak

Marko Jarić, velika košarkaška zvijezda bez iole susprezanja progovorio je za srpski Blic koliko su mu njegove cure promijenile život. Poznata manekenka i njegova supruga Adriana Lima prije dvije godine rodila mu je kćer Valentinu, o kojoj nježni otac govori kao centru svog svijeta. Jako mu je važno da njegova mezimica uvijek bude s jednim roditeljem.

- S njom svatko priča na svom jeziku. Adriana na portugalskom, ja na srpskom, a na engleskom svi oko nje. Valentina ne govori sva tri jezika, ali ih razumije i miješa. Ako je pitaš nešto na srpskom pokušat će odgovoriti na srpskom. Kao i svaka beba, malo je u konfuziji, ali dobro se snalazi - otkriva Marko.
Uživa, priznaje u ulozi oca, po cijele dane podređen je Valentini.

Već nekoliko mjeseci ide u vrtić jer želimo da bude s vršnjacima, iz raznih društvenih slojeva. To je važno za sazrijevanje djeteta. Ne želimo napraviti grešku i insistirati na druženju samo s “bogatom djecom iz susjedstva” - smatra Jarić.

Iako još to nisu planirali, priznaje kako bi volio da Valentina dobije brata ili sestru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.