Kraj ere

AC/DC se razilazi zbog teške bolesti jednog člana?

Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
AC/DC se razilazi zbog teške bolesti jednog člana?
15.04.2014.
u 11:22
Šokantna vijest stiže iz Sydneyja. Naime, navodno se razilazi AC/DC. Zbog bolesti jednog člana benda više neće svirati. Vijest je otkrio novinar Peter Ford na svom Twitteru...
Pogledaj originalni članak

Šokantna vijest stiže iz Sydneyja. Naime, navodno se razilazi AC/DC. Zbog bolesti jednog člana benda više neće svirati. Vijest je otkrio novinar Peter Ford na svom Twitteru. – Imam svjetsku ekskluzivu koja će možda značiti i kraj nevjerojatne ere, napisao je Peter i dodao kako će najvjerojatnije i menadžment benda uskoro potvrditi vijest.

Ipak, nije poznato o kojem je članu riječ. Grupu AC/DC osnovali su 1973. godine braća Malcolm i Angus Young, a bend je u proteklih 40 godina prodao više od 200 milijuna primjeraka svojih albuma te slove za jedan od najboljih rock bendova na svijetu. Zbog bolesti jednog od članova odgođen je rad na njihovu albumu 2012. godine.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar abraham73
abraham73
16:35 15.04.2014.

za mene je to odvratna muzika taj rock , metal i ostali satanizam, evo jedan prijedlog sta je muzika Cinematic Orchestra - Arrival of the Birds & Transformation .