Kolumna

Nije bitno što za 1,4 milijuna doza cjepiva istječe rok, a platili smo ih?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Nije bitno što za 1,4 milijuna doza cjepiva istječe rok, a platili smo ih?
23.09.2021.
u 14:03
Slovenci zaposleni u obrazovanju moraju biti cijepljeni, a testiranje je radna obveza. Odbiju li ga, mogu dobiti otkaz

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
INTERVJU

Tko je Duda Balje, bošnjačka zastupnica u kosovskom parlamentu koja je ustala protiv inicijative premijera Kurtija

Moj je stav od početka bio javan i taj stav sigurno neću mijenjati. Imam stranku koja je protiv toga i, na kraju krajeva – ja zastupam Bošnjake, koji su ne 95, nego u 99,9 posto slučajeva protiv ovoga. Posao mene kao zastupnika je da predstavljam svoju zajednicu, a ona je protiv toga. Dakle, kakav god mehanizam premijer upotrijebio protiv mene, ja ću zadržati svoj stav do kraja.

Životni intervju: Branko Ivanda

Pristao sam snimiti film o suđenju Titu tek kad su mi zaprijetili da u suprotnom više neću snimiti ni kadra

Dulje od pola stoljeća režira igrane filmove i drame, kazališne predstave i dokumentarne emisije, a za svoj rad nagrađivan je na najvažnijim svjetskim i domaćim festivalima. Govori o svome odrastanju u Splitu, studentskim danima u Zagrebu, suradnji s Radom Šerbedžijom, Zrinkom Cvitešić, obiteljskoj tragediji Za snimanje 'Bombaškog procesa' imao sam uvjete kakve rijetko imaju i američki režiseri, a kada sam prvi put vidio Šerbedžiju, znao sam da će biti veliki glumac

ŽIVOTNA ISPOVIJEST

Vlado Kalember: 'Pitali su me držim li glavu u frižideru, pričali su da imam rak, pa čak i da sam se objesio'

Nakon 12 godina, Kalember i njegova grupa Srebrna krila objavljuju novo studijsko izdanje, “Opasno je ljubit ženu”. Posljednji album naziva “2012” izašao je te iste godine. Novi album dolazi uz najavnu pjesmu istog naziva za koju je snimljen i objavljen novi spot.  Kalember je bio u braku s violončelisticom Anom Rucner s kojom je ostao u dobrim odnosima. Vlado se u intervjuu prisjetio brojnih bogatih detalja iz svoje karijere.



Komentari 7

JO
jorgen
14:13 23.09.2021.

"...Hrvati su se vratili s godišnjih" - da, ali autorica članka sasvim "slučajno" u svojem naumu svođenja odgovornosti (čitaj: krivice) na hrvatske građane potpuno ignorira činjenicu da je kroz RH prodefiliralo 8 MILIJUNA turista koje se NIJE kontroliralo na granicama. Svaki pokušaj svođenja krivice na hrvatske građane je maliciozan, zlonamjeran i omalovažavajući te treba rezultirati sankcijama zbog nepoštivanja minimuma novinarske profesionalnosti.

Avatar Mega_London
Mega_London
14:38 23.09.2021.

Bitno je, kako nije? Ali ne građanima, pogotovo ne necijepljenima, nego neka se Vlada zapita tko joj je savjetovao da uzmu toliko puno cjepiva. I još su uzeli 300.000 ovog novog, kojeg će vjerojatno također u velikoj mjeri morati baciti/donirati.

DU
Deleted user
14:40 23.09.2021.

Može ih novinarka sve sebi ubrizgati. Da se ne baca.

Još iz rubrike Premium