MrLee & Ivanesky

Veseli Kišni razdraganci ponovo putuju u vaše domove!

Foto: Promo
Kišni razdraganci
Foto: Promo
Kišni razdraganci
Foto: Saša Welles
Saša Welles
Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci
Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci
Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci
Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci
Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci
03.04.2020.
u 13:46
“Kap’’ ima super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, vrate nam sunce, a uskoro i sve nas na igralište’’!
Pogledaj originalni članak

Sada kada djeca ne mogu doći na koncert najdražih Kišnih razdraganaca, oni putuju u vaše domove! Nakon što su oživjeli u spotu za ‘’Teška slova’’ i naučili nas izgovoriti sva najteža slova, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u suradnji s Lanom Letović Perčin i Anisom Galijatovićem (Kreativna produkcija Scenopolis) za sve mališane pripremili su još jedan veseli video spot za pjesmu ‘’Kap’’, u kojoj su im se pridružili mališani iz dječjeg zbora KAP iz Rijeke.

‘’Sad kad ljudi ne mogu doći u posjet Kišnim razdragancima, oni vam šalju svoj najdragocjeniji sastojak - Kap. Pjesma ima super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, dođe nam sunce i vrati nas sve na igralište!’’ – poručuju Ivanka i Mrle.

Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci

Kišni razdraganci osvojili su nas slikovnicom na 32 strane koja je nastala iz pera Lane Letović Perčin CD-om s deset pjesama koje su nam pripremili Ivanka i Mrle, a osvajaju nas i dalje, pa nam tako iz njihove kreativne radionice stalno pristižu novosti. Osim slikovnice i veselih pjesama koje će vas naučiti baš sve o onim važnim stvarima – ljubavi, prijateljstvu i nikako manje važnom pikniku i dekici, Kišni razdraganac Mrle brine za naš lakši san pa nam svake srijede u 19 sati ispriča jednu priču za laku noć!

PRIČE ZA LAKU NOĆ - VOJNIK I LOPOČI | Kišni Razdraganci - Epizoda 04

PRIČE ZA LAKU NOĆ – LAMBERTONIO I LASTAVICE – Epizoda 5

Osim Ivanke i Mrleta, u Kišnim razdragancima sudjelovale su i njihove kćeri: Roza i Kata pjevale su 'Njama Njam’, a Eva se uključila i u pisanje pjesama – napisala je priču o Balonu, a pomogla je i oko lika Čiče Miče, gospodina koji se pojavljuje na kraju baš svake priče.

Vesela družina Kišnih razdraganaca i njihov putujući tulum obišli su mališane od Rijeke, Zagreba pa sve do Dubrovnika, a budući da su i Kišni razdraganci sada ostali doma jer brinu za zdravlje svih nas, uskoro nam iz svog doma pripremaju i koncert za najmlađe. Zaprati MrLee & Ivanesky na Facebooku i uživajte u koncertu Kišnih razdraganaca iz udobnosti vlastitog doma!

 

Foto: Saša Welles
Saša Welles

Slušaj album na Deezeru ⮕ https://kisnirazdraganci.fanlink.to/d...

Kupi "KIŠNE RAZDRAGANCE" slikovnica + CD ⮕ http://bit.ly/KišniRazdraganciBUY

❂ DRUŠTVENE MREŽE / SOCIAL MEDIA

Instagram - Mrle: https://www.instagram.com/mrle.let3/

Instagram - Ivanka: https://www.instagram.com/mazurkijevic/

Facebook: https://facebook.com/MrLeeIvaneSky

Foto: Vedran Levi
Veseli Kišni razdraganci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr