Senzacija

Ratko Rudić s Brazilom šokirao srbijanske vaterpoliste

Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ratko Rudić
11.08.2016.
u 08:13
Brazil je vodeća reprezentacija skupine A s maksimalnih šest bodova, dok je Srbija na pretposljednjem, petom mjestu sa samo dva boda
Pogledaj originalni članak

 Vaterpolisti Brazila pod vodstvom Ratka Rudića kreirali su senzaciju dosadašnjeg dijela olimpijskog turnira svladavši Srbiju sa 6:5 (0:2, 3:1, 2:0, 1:2) u utakmici 3. kola skupine A, ostavljajući svjetske prvake na samo dva boda uoči posljednja dva kola grupne faze.

Srbija je nakon prve četvrtine vodila 2:0, ali je u sljedeće dvije četvrtine Brazil napravio seriju 5-1. Srbija je na tri i pol minute prije kraja utakmice izjednačila na 5-5, ali je Guimaraes 46 sekundi prije kraja realizirao peterac za konačnih 6:5.

Brazil je vodeća reprezentacija skupine A s maksimalnih šest bodova, dok je Srbija na pretposljednjem, petom mjestu sa samo dva boda. U posljednja dva kola Brazil će igrati protiv Grčke i Mađarske, dok Srbiju čekaju dvoboji protiv Australije i Japana, u kojima nema pravo na pogrešku.

>>Težak poraz hrvatskih vaterpolista protiv Španjolaca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
08:20 11.08.2016.

Tko zna, zna. Bravo Rudiću !

FR
Freedooom
08:26 11.08.2016.

Doktor vaterpola!

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
12:08 11.08.2016.

Ratko Rudić je sjajan pravi hrvatski trener koji je najviše od svega ponosan da je trenirao nezaboravnu Jugoslovensku reprezentaciju.