OLIMPIJSKI TURNIR

Ana Ivanović doživjela potop u prvom meču otkako se udala za Schweinsteigera!

Foto: Reuters
Ana Ivanović
Foto: Reuters
Ana Ivanović
Foto: Reuters
Ana Ivanović
Foto: Reuters
Ana Ivanović
Foto: Reuters
Ana Ivanović
Foto: Reuters
Ana Ivanović
06.08.2016.
u 20:13
Ivanović je odlično počela meč, osvojila prvi set, a onda stala. Nije pomoglo ni što je brazilska publika bila na njenoj strani i skandirala "volimo te".
Pogledaj originalni članak

Srpska tenisačica Ana Ivanović na olimpijskom turniru u Riju odigrala je prvi meč otkako se udala za njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera. I nije dobro prošlo - izgubila je od Španjolke Suarez Navarro sa 6:2, 1:6 i 2:6.

Ivanović je odlično počela meč, osvojila prvi set, a onda stala. Nije pomoglo ni što je brazilska publika bila na njenoj strani i skandirala "volimo te". Suarez Navarro u drugom će kolu igrati protiv naše Ane Konjuh.

Podsjetimo, lijepa srpska tenisačica za Schweinsteigera se udala prije nešto manje od mjesec dana u Veneciji.

>> Čilić samouvjereno prošao prvu prepreku na olimpijskom turniru!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

IH
iron.hide.54966
21:11 06.08.2016.

Ajmo pokrenuti peticiju da se razvede od njega!?

NO
nomadin
09:03 07.08.2016.

iron...kakve gluposti,da se Ana rastane?! Ona je sada polu-Njemica i zasto da donosi Sr.... neke medalje? Ova olimpijada nije toga imena vrijedna...svi to znaju...pa joj je bolje da uziva sa svojom zlatnom kokicom ovog ljeta.

PE
peugeot
17:39 07.08.2016.

@baksi - Ana ima love do krova. Bila je broj 1na svijetu, nakupila se, nakupila. Njoj drzavljanstvo nije nikakav problem. Moze postati rezident Monaka odmah, nisi rek'o ni britva!