kao iz bajke

Život piše romane: Ponovno se vjenčali nakon 40 godina, a razlog je divan

Foto: Thinkstock
Vjenčano prstenje
Foto: Thinkstock
Razvod
17.10.2018.
u 10:25
Par se vjenčao 10. listopada, sin Ian je bio kum, a opisao je da je vjenčanje bilo kao iz Disneyeve bajke.
Pogledaj originalni članak

Charlie (88) i Audrey Hailes (83) imaju priču života.

Riječ je o paru koji ima šestero djece i koji se razveo prije 40 godina. I bili bi tek još jedan statistike razvedenih da ih sudbina nije ponovno spojila na, ne tako uobičajeni način. Njihova ljubav nadvladala je mnoge godine razdvojenosti i ponovno ih spojila u osamdesetim godinama života. 

Upoznali su se davne 1955. godine u Peckhamu, nakon čega su zasnovali obitelj. Razveli su se 1978. godine, starija djeca su se osamostalila i počeli živjeti odvojeno od svojih roditelja, a mlađa su ostala živjeti s jednim ili drugim roditeljem. 

Njihov sin Ian (47) otkrio je za Metro da je do razvoda došlo jer je njegov otac Charlie prevario njihovu majku, koja u to vrijeme nije bila sklona oprostu prijevari. Audrey se preudala, a djeca su primijetila da ni njihova majka niti otac nisu sretni nakon razdvoda. Kada je Audreyin drugi muž preminuo, djeca su odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Ian je rekao svom ocu da je vrijeme da se roditelji pomire i budu sretni konačno. Par se vjenčao 10. listopada, sin Ian je bio kum, a opisao je da je vjenčanje bilo kao iz Disneyeve bajke. 

Pogledajte i video Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.