Poduzela je mjere

Ženi smeta miris ribe i cigareta od susjeda pa ih je odlučila tužiti

Foto: Screenshot/ YouTube
Ženi smeta miris ribe i cigareta od susjeda pa ih je odlučila tužiti
03.09.2019.
u 15:59
Veganka iz Australije tuži svoje susjede zbog stalnog mirisa roštilja koji se širi njezinim dvorištem.
Pogledaj originalni članak

Cilla Carden iz Australije odlučila je povesti borbu sa svojim prvim susjedima koji joj smetaju zbog mirisa roštilja koji negativno utječe na nju. Kaže kako uopće ne može uživati u svojem dvorištu.

Kaže da zbog njih ne može boraviti u dvorištu pa ih je odlučila tužiti. "Stavili su roštilj na takvo mjesto da stalno osjetim miris ribe. Sve što mogu namirisati je samo riba... Ne mogu uopće izaći iz kuće", rekla je veganka za Lad Bible. 

Svađa između Cille i obitelji Vu koja živi do nje krenula je krajem 2018. godine. Njezine su sve žalbe odbijene na sudu jer nikada nema potrebnih dokaza, a uz to su njezini zahtjevi proglašeni nerazumnima.

Osim mirisa mesa, Cilli smeta i miris cigareta, kao i kada djeca u dvorištu pored igraju košarku. Kaže kako ne može spavati, a žalila se i na druge susjede.

Cilla kaže kako će se i dalje boriti na sudu protiv obitelji, a sve što želi je samo malo mira.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

SH
Shalan
16:52 03.09.2019.

Ubaci ti nešto mesnato u donje usne pa te možda prestane sve smetati! ... ovih #me too, histerija je već puno previše...

MA
marijanka
16:29 03.09.2019.

O boze ova bi zena trebala imati kucu negdje u sumi gdje cuje samo cvrkut ptica (ako joj i oni ne bi smetali) bez susjeda

PA
Pahor
17:30 03.09.2019.

Šizika na kvadrat. Kod nas bi uspjela u politici, ta bi vidjela ustaše na svakom koraku a to je vrlo tražena osobina