Tko bi rekao

Žene i muškarci ne vole različite stvari u seksu, a odgovori će vas iznenaditi

Foto: Getty Images
Žene i muškarci ne vole različite stvari u seksu, a odgovori će vas iznenaditi
10.11.2019.
u 23:00
Zanimljivo istraživanje je otkrilo kako se muškarci boje da će dobiti spolnu bolest, dok žene imaju problem sa samosvijesti
Pogledaj originalni članak

Tvrtka koja proizvodi seksualne igračke Lovehoney provela je istraživanje na 3 000 odraslih koji su priznali što najviše mrze u krevetu za vrijeme seksa. Zanimljivo je kako se odgovori žena i muškaraca bitno razlikuju. 

Foto: Shutterstock

Žene tako najviše mrze osjećaj samosvjesnosti za vrijeme seksa, dok muškarcima najviše smeta kada je seksualno iskustvo prebrzo gotovo. Čak je 34 posto muškaraca odabralo ovo kao najgore, a isto ne vole ni žene pa je njih 29 dalo isti odgovor. Druge žene ne vole kada ne dožive vrhunac, razne prekide usred seksa i nedostatak predigre, piše Hello Giggles. 

Muškarci pak ne vole kada ne uspiju zadovoljiti ženu, prekide u seksu te kada nisu zadovoljeni. Njih 17 posto je napisalo i kako se boje da će dobiti spolno prenosivu bolest za vrijeme odnosa. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
07:42 11.11.2019.

Meni duže traje izvinjenje nego sex

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:01 11.11.2019.

Ko kaže da muškarce smeta kad je sve prebrzo gotovo ? Većina ih ide mišlju meni dobro a ona nek se snalazi 😍😍