Što kažete?

Želi izgledati kao Barbika, ali bez plastičnih operacija: 'Za moj izgled zaslužna je šminka'

Foto: Facebook/Marcela Iglesias
Želi izgledati kao Barbika, ali bez plastičnih operacija: 'Za moj izgled zaslužna je šminka'
09.10.2019.
u 14:52
U posljednjih nekoliko godina mnoge žene žele nalikovati na popularnu lutkicu, a Marcela je jedna od njih
Pogledaj originalni članak

Marcela Iglesias iz Argentine želi izgledati kao Barbika, ali boji se odlaska pod nož pa je jednostavno odlučila kupovati ružičastu odjeću, šminkati se na određeni način i nositi perike. Iako ima ubrizgan botox, filere u usnama i umetke u stražnjici, kaže kako se ne želi podvrgnuti plastičnoj operaciji.

Osim perika, u očima ima leće u boji, a jednako tako koristi i umjetne trepavice. Mnogi je na društvenim mrežama prozivaju da je plastična, a ona ih uvijek pokušava razuvjeriti. Naime, ne misli se podvrgnuti plastičnim operacijama, a veliku pažnju posvećuje svojoj šminki, kao i odjeći. Priznaje kako joj za spremanje prije izlaska iz stana treba oko 40 minuta. 

"Mnogi me optužuju da izgledam lažno, ali oni koji me poznaju, znaju i da je moja ljepota prirodna. Za moj izgled zaslužna je jedino šminka", izjavila je za Metro. 

Kaže kako je njezina opsjednutost Barbikama počela kada je bila mala jer nikada nije imala ove popularne lutkice. 

"Sve su se moje prijateljice i susjede igrale Barbikama, odijevale ih u raznu odjeću i imali kuću za njih. S vremenom sam postala sve više opsjednuta lutkicama jer je za mene svaka Barbika savršena", rekla je za Metro. 

"Tek kada su mi narasle obline pomislila sam kako bih mogla postati ljudska lutkica. Kupovala sam drugačiju odjeću kako bih promijenila svoj stil, nosila sam mamine potpetice i stavila sam pramenove na kosu kada sam imala 14 godina da izgledam kao plavuša", dodala je Marcela. 

Svojim izgledom želi svima poručiti da ostvare svoje snove i naprave što je potrebno da izgledaju kako žele, a dodaje da bi plastična operacija trebala biti zadnja opcija. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.