Zanimljivo

Žena otkrila super trik: 'Ovako provjerim je li moj suprug stvarno očistio ono što je rekao da bude'

Foto: TikTok
Žena otkrila super trik: 'Ovako provjerim je li moj suprug stvarno očistio ono što je rekao da bude'
07.01.2021.
u 13:30
Njezin video prikupio je više od dva milijuna pregleda, a mnogi su joj odmah savjetovali da odustane od tih zamki jer samo stvara više posla za sebe te da se rezultat nikad neće promijeniti.
Pogledaj originalni članak

Jedna domišljata majka osmislila je jednostavan trik kako provjeri je li njezin suprug zaista usisao kuću i oprao podove kada joj je obećao da će to napraviti - dok ona vodi djecu u školu - jer mu nije baš vjerovala, kako prenosi The Sun.

@chrissy.j.xx

Reposting part 1 and 2 as I know some of you are struggling to find part 2! 🥰 ##familylife ##mumsontiktok ##familychallenge

♬ No Time For Tears - Nathan Dawe & Little Mix

Chrissy je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je pokazala kako je postavila ‘zamke’ u kući koje njezin suprug treba očistiti. Stavila je šljokice na razna mjesta, uključujući ispod tepiha i iza vrata, kako bi vidjela hoće li ih njezin suprug očistiti. Kada se vratila kući i provjerila ta mjesta, šljokice su još uvijek bile tamo.

@chrissy.j.xx

Part 2. Call me Jeff ##familychallenge ##mumsontiktok ##familylife

♬ Cloud 9 - Midas the Jagaban

Njezin video prikupio je više od dva milijuna pregleda, a mnogi su joj odmah savjetovali da odustane od tih zamki jer samo stvara više posla za sebe te da se rezultat nikad neće promijeniti. - Moj suprug je isti, nemoj se previše truditi promijeniti ga - komentirala je jedna žena, dok se druga složila: - Znači nisam jedina s ovim problemom. -

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

Foto: Sophie Boyns
Sophie Boyns
Foto: Sophie Boyns
Sophie Boyns

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.