bez paukova

Želite li se riješiti paukova u svom domu? Imamo genijalan trik

Foto: Thinkstock
Kućni pauk
Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL
pauk
Foto: Getty Images
Pauk
Foto: Shutterstock
Metvica
Foto: Thinkstock
Metvica
28.03.2019.
u 07:00
Ako želite jednostavno i na prirodan način držati paukove dalje od svog doma, postoji jednostavan način kako ih spriječiti da se nastane kod vas.
Pogledaj originalni članak

Zovete susjede, prijatelje i grozite se kada ugledate kućnog pauka u svom domu? Niste jedini. Iako potpuno bezopasni, ovi mali sustanari mnogima nisu omiljena bića.

Ako želite jednostavno i na prirodan način držati paukove dalje od svog doma, postoji jednostavan način kako ih spriječiti da se nastane kod vas. Ovi člankonošci ne podnose miris svježe metvice, pokazala su istraživanja, stoga je najjednostavniji način da vaš dom zamiriše po ovoj biljci.  

Foto: Thinkstock
Metvica
Foto: Thinkstock

Ako ne možete staviti biljku metvice da raste u vašem domu, poslužite se drugim trikom. U šalicu ulijte čaj od metvice i stavite je u blizini mjesta gdje ste ugledali paukove u svom domu. Biljku  metvice postavite i na prozorsku dasku kako biste ih držali podalje od otvora u vaš dom i spriječili ih da uđu i nastane se kod vas. 

Nije li ovo najjednostavniji način da odsada vaš dom bude bez paukova?

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ZL
zlatnirat
11:01 28.03.2019.

Kuca bez pauka je nezdrava kuca, pauci izbjegavaju nezdravu okolinu.

SS
sokac sa drave
11:29 28.03.2019.

Pauk je pozornik,domobran i branitelj glede cistog okolisa u spavacoj sobi.U cosku do plafona sagradio je finu gustu mrezu i zena htjela to otkloniti dok ja nisam rekao gledaj u mrezi je pet sest komaraca i jedna muha.

NN
nn2
11:47 28.03.2019.

pak nema osjet mirisa. tako da nikaj od ovoga.