Oprezno

Želite se pomiriti s bivšim partnerom? Prvo razmislite o ovim stvarima

Foto: Shutterstock
Želite se pomiriti s bivšim partnerom? Prvo razmislite o ovim stvarima
14.12.2020.
u 16:27
Prije nego pružite drugu šansu bivšoj ljubavi, postavite si nekoliko pitanja i dobro razmislite.
Pogledaj originalni članak

Iako ste prekinuli vezu, ostalo je kemije i ono najvažnije - ljubavi. Često vam se po glavi vrte misli o pomirenju, ali uvijek vas nešto spriječi da se javite toj osobi, obnovite kontakt i na kraju postavite to pitanje - hoćemo li se pomiriti? To nije loše jer se takva odluka ne donosi 'preko noći'. Postavite si nekoliko pitanja, i razmislite o sljedećim situacijama.

Najvažnije je da ste sigurni da im možete vjerovati. Razmislite je li bilo nekih problema s povjerenjem prije, a zatim ih raspravite prije nego se ponovno upustite u odnos.

Jednom kada ste to raspravili, kao i druge nesuglasice i probleme, ostavite ih sve u prošlosti. Neka početak bude svjež i pozitivan, prenosi Pink Villa.

Tko namjerava okititi bor ranije? 😉 Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje! 🎄

Nemojte ponavljati one pogreške koje su dovele do prekida. Ako se u nekim stvarima ne slažete, a ipak možete biti zajedno, ne pokrećite raspravu o njima. Neka svatko ima svoj stav i ne dopustite da vas neke sitne razlike dovedu do sukoba.

Obavezno definirajte odnos. Je li to nešto prolazno, neka avantura, stras ili planirate ozbiljno ovoga puta. Nemojte dopustiti da se nađete s upitnicima iznad glave. 

Ne bi bilo loše, prije nego se pomirite, pitati svoje prijatelje i obitelj što misle o tome. Imajte na umu da oni na tu vezu gledaju jasnije jer ih ne vežu osjećaji. Bit će vam lakše donijeti ispravnu odluku.

Jesu li ovo najljepši ljubavni parovi u Hrvatskoj? Prosudite sami:

Foto: Instagram
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Foto: Instagram
Hana i Gioran
Foto: Instagram
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Davor Lukšić i Cristel Chiara Carrisi
Foto: Boris Ščitar
Davor Lukšić i Cristel Carrisi
Foto: Promo
Jovana Stojiljković
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
Lucija22
16:41 25.12.2020.

Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i rekao mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com želim vam sve najbolje

MO
montello
18:21 14.12.2020.

ne to je povratak opet na isto