Znakovi kraja

Zbog ovih razloga žena će ostaviti muškarca iako ga voli

Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Getty Image
Par
Foto: Thinkstock
par
Foto: Thinkstock
Ilustracija
Foto: Thinkstock
muškarac, žena, svađa
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
13.09.2017.
u 19:32
Pogledaj originalni članak

USAMLJENOST - Osjećaj samoće natjerat će ženu da prekine tu vezu iako je s muškarcem kojeg voli. Ženi treba više od toga da je njezin partner samo fizički prisutan, a upravo osjećaj usamljenosti u vezi može izazvati nedostatak pažnje.

NEDOSTATAK RAZUMIJEVANJA - Komunikacija je bitna u svakom odnosu, a ako žena ima dojam da stalno "priča sa zidom" reći će zbogom svom partneru. 

NE OSJEĆA SE PRIVLAČNO - Žena se želi osjećati poželjnom i seksi. Kada seks postane rutina i nestanu mali znaci pažnje i žena se osjeća neprivalčno svom partneru, onda je to loše za vezu.

PREDVIDLJIVOST U VEZI - Nakon nekog vremena odnos dvoje ljudi može ući u rutinu i postati predvidljiv. U duljim vezama važno je da u svoj odnos unesete nešto novo; zajednički hobi ili putovanja. Ako je svaki dan isti, i  muškarcu će to brzo dosaditi, a ako on ne napravi veliki rez u tom odnosu, žena će svakako biti ta koja će toj vezi presuditi. 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
20:49 13.09.2017.

Dajte uklonite te razglednice preuzete iz stock fotografija sa 3 i pol rečenice fraza. Tko god da vam je ovo "smislio" i zaključio da bi odgovaralo portalu s vijestima, neka se ipak radije prebaci nazad na ženske časopise.

DU
Deleted user
22:53 13.09.2017.

A zbog ovakvih napisa, VL će ostati bez čitatelja.....

IL
ilijan
19:52 13.09.2017.

Ako si pravi neće te nikada ostaviti