je li neprimjerena?

Zbog ove haljine ravnateljica škole djevojku je izbacila s maturalne zabave

Foto: Destani Hoffman
Alexis Craft
Foto: Destani Hoffman
Alexis Craft
Foto: Destani Hoffman
Alexis Craft
Foto: Destani Hoffman
Alexis Craft
19.05.2015.
u 16:57
Alexis Craft (16) izbačena je s maturalne večeri u srednjoj školi ''J.M. Tate'' u Pensacoli na Floridi zbog haljine koju je nosila, a koju je ravnateljica te škole smatrala neprimjerenom
Pogledaj originalni članak

Alexis Craft (16) izbačena je s maturalne večeri u srednjoj školi ''J.M. Tate'' u Pensacoli na Floridi zbog haljine koju je nosila, a koju je ravnateljica te škole smatrala neprimjerenom.

Dogodilo se to 9. svibnja kada je 16-godišnjakinja na maturalnu večer došla kao pratnja svom prijatelju, a za tu je prigodu odjenula dugačku bijelu haljinu dizajnerice Destani Hoffman, piše al.com.

No, problem nije bio u dužini haljine već u dubokim prorezima koji su potpuno otkrivali noge djevojke.

– Imala je proreze sve do prepona oko cijele haljine. Kada je hodala haljina se rastvorila i doslovno sve otkrila – rekla je ravnateljica škole Marsha Regina.

Djevojka kaže kako je ispod haljine nosila donje rublje i ne shvaća zašto je ravnateljica nije pustila na zabavu.

– Osjećala sam se poniženo, zlostavljali su me odrasli i zbog toga sam izgubila samopouzdanje. U tom trenutku samo sam htjela što prije otići jer nisam htjela plakati ispred ljudi koji su me osramotili – kaže 16-godišnjakinja.

– Svojim iskustvom želim samo dokazati da djevojke degradiraju i zlostavljaju odrasli i to samo ako nose nešto u čemu se osjećaju udobno i sigurno, a kako bi spriječili da mladići imaju loše mišljenje o njima – rekla je Alexis Craft.

>> Izbacili je s maturalne zabave zbog toga kako ova haljina izgleda straga

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:20 19.05.2015.

" Svojim iskustvom želim samo dokazati da djevojke degradiraju i zlostavljaju odrasli " a pokazivati gaće javno je ok, to nije degradiranje?

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
19:07 19.05.2015.

E darling,izbacio bi te i ja!!!I kad vec volis nositi takve stvari jer se u njima osjecas ugodno,onda ti je najbolje hodati go-la okolo!!!

RT
Rollo.Tomasi
22:24 19.05.2015.

Na stranu da li se vidi dupe ili ne. Ja kao hetero muško mislim da je haljina odurna i izgleda kao da je pijani mesar spajao kimono i padobran.