Darujte avanturu, doživljaj, znanje

Zaželite i vi želju na Beskrajnom nebu

Foto: PR FOTO
Zaželite i vi želju na Beskrajnom nebu
14.12.2016.
u 11:15
Želite darovati knjigu dragoj osobi i zaželjeti joj nešto lijepo? Učinite to na Beskrajnom nebu želja Školske knjige
Pogledaj originalni članak

U duhu blagdana Školska je knjiga ove godine odlučila darivati svoje kupce i njima drage osobe.

Registrirajte se ili prijavite u internetskoj knjižari Školske knjige. Među odabranim naslovima označenima zvjezdicama izaberite knjigu koju želite darovati nekome te uz nju napišite i želju dragoj osobi. Ako vam nedostaje nadahnuća, pregledajte zvjezdice s porukama drugih ljudi. Vaša će želja postati jedna od zvjezdica na Beskrajnom nebu Školske knjige.

Svake će noći jedna zvijezda padalica nekome ispuniti želju. Razveselit ćete dragu osobu, a učinit ćete nešto i za nepoznate ljude. Naime, knjigu koju vi osvojite u nagradnoj igri ostali će moći kupiti idući dan u svim knjižarama Školske knjige uz poseban popust.

Darujte ovih blagdana najdražima avanturu, doživljaj, znanje… 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr