Može li bolje?

Zasladite se ukusnim čokoladnim desertom za čiju su pripremu potrebna samo tri sastojka i 30 sekundi

Foto: TikTok
Zasladite se ukusnim čokoladnim desertom za čiju su pripremu potrebna samo tri sastojka i 30 sekundi
28.07.2020.
u 11:00
Za pripremu ovog odličnog deserta potrebno je samo 30 sekundi.
Pogledaj originalni članak

Tijekom ljeta i visokih temperatura svatko se želi malo ohladiti i zasladiti, ali često nemamo vremena za pečenje omiljenih slastica. No jedna od najlakših stvari koje možemo napraviti od doma je čokoladni mousse, a jedna je majka podijelila odličan recept za njega.

Na svom TikTok profilu, pod imenom Mama Mila, podijelila je recept za kremasti čokoladni mousse od samo tri sastojka, bez jaja i mliječnih proizvoda, što znači da je odličan i za vegane. Trebate samo trideset sekundi kako biste napravili ovaj desert, ali trebate napraviti pripremu noć prije. 

@mama_mila_

The best Friday night treat 🤤 ##easyrecipes ##easydesserts ##eggfree ##dairyfree ##learnontiktok ##tiktoktaughtme ##recipesoftiktok

♬ Moon (And It Went Like) - Kid Francescoli

Sve što trebate napraviti je tijekom noći u hladnjak staviti jednu limenku kokosovog mlijeka. Tako će se mlijeko odvojiti od vode te ćete idući dan moći iskoristiti tu kremu za pravljenje čokoladnog moussea. Vodu možete sačuvati i koristiti u smoothejima, ali nemojte je dodavati u mousse jer zaustavlja njegovo formiranje.

Zatim u kremasto kokosovo mlijeko dodajte 50 grama šećera u prahu te jednu žlicu kakaa u prahu. Sve sastojke dobro pomiješajte, dok ne dobijete kremastu teksturu, a za najbolje rezultate koristite mikser.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.