PET TJEDANA

Zadovoljne rezultatima i dalje nastavljaju s programom Smršavi

Foto: Pixsell
Zadovoljne rezultatima i dalje nastavljaju s programom Smršavi
05.03.2010.
u 07:31
Ne samo da su izgubile i više od obećanih pet kilograma, kandidatkinje su stekle disciplinu i prihvatile novi stil življenja.
Pogledaj originalni članak

Iako se pet tjedana programa Smršavi Renate Sopek i njezinog stručnog tima bliži kraju, oduševljenje Nikolete Toljan i Vlaste Bijelčić ne splašnjava. Upravo suprotno, jer fascinirane rezultatima koji su nadmašili predviđene odlučne su u odluci da s programom nastave i nakon prve "runde".

- Nakon treninga u srijedu većina nas se složila u tome da nastavimo s programom. Mislim da sam stekla dovoljno samodiscipline, što se vidi i na rezultatima jer imam fantastičnih šest kilogama manje, ali ipak ću nastaviti s vježbanjem i korištenjem zamjenskih visokohranjivih obroka. – izjavila je Vlasta, dodavši kako smatra da čovjek uvijek treba nastaviti s nečim što mu čini dobro.

S njom se slaže i Nikoleta, koja presretna zbog rezultata smatra da bi bila prava šteta odustati.

- Program planiram nastaviti bez obzira na to što mislim da sam stekla i dovoljno discipline. Oduševljena sam dosadašnjim rezultatima i želim nastaviti jer smatram da ovim programom mogu postići još bolje i vidljivije rezultate – zaključuje Nikoleta Toljan.

Bilo da nastave s programom ili ne, sigurno je da su polaznice uspješno prihvatile sasvim novi životni stil koji se na neki način odrazio pozitivno i na njihove obitelji.

- Cilj nam je bio predstaviti sve vrste naše hrvatske kuhinje i pokazati da nije potrebno jesti samo hranu koja se najčešće preporučuje kad netko želi uzgubiti višak kilograma nego da zapravo može jesti sve, ali su bitne kombinacije i način spravljanja obroka koje mogu konzumirati i ostali ukućani – objasnio je magistar nutricionizma Nenad Bratković.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.