Šoping groznica

Za ove blagdane izaberite savršene prigodne darove

Foto: Arhiva Večernjeg lista
Za ove blagdane izaberite savršene prigodne darove
02.12.2009.
u 09:10
Maleni darovi zaista raduju najviše, zato birajte sitnice koje će razveseliti vaše najmilije. Neka to bude šal, zanimljiv dnevnik ili planer s inicijalima.
Pogledaj originalni članak

Napetost, glavobolja i neopisiva nervoza. Sve su to simptomi koji se javljaju pred Božić i blagdane. Kojem rođaku ili prijateljici ste zaboravili kupiti dar, a što ćete ovih blagdana darovati majci?

Kako se ne bi doveli u ovo stanje napetosti u pet do dvanaest, slijedite nekoliko korisnih savjeta. Maleni darovi zaista raduju najviše, zato birajte sitnice koje će razveseliti vaše najmilije. Neka to bude šal, zanimljiv dnevnik ili planer s inicijalima, ali i nešto korisno poput slušalica za mobitel.

Birajući ovakve darove, bit ćete sigurni da će ih onaj kojemu ih darujete i koristiti, a ne im se samo diviti. Nikako ne podcjenjujte zamatanje dara u predivan i prigodni šareni papir. Iznenađenje i dojam koji ostavljate na taj način bit će još veći. Ako vaša najbolja prijateljica nema vremena napuniti svoj iPod najnovijim glazbenim hitovima, učinite to umjesto nje. Bit će vam i te kako zahvalna.

Nekome tko se jako brine o okolišu darujte nešto posebno ove godine. Ne mora biti izrađeno od organskog bambusa, starinski nakit nema nikakav utjecaj na planet, ali može jako usrećiti...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.