Croatian Food Festival

Vremenske neprilike odgađaju Street Food Festival na Zrinjevcu

Foto: PR FOTO
Street Food festival
Foto: PR FOTO
Street Food festival
Foto: PR FOTO
Street Food festival
Foto: PR FOTO
Street Food festival
09.06.2016.
u 13:34
Odgađanje festivala ne donosi nikakve promjene i sve što je planirano za vikend 11. i 12. lipnja bit će jednako prezentirano i početkom srpnja, a organizatori vjeuruju još i bolje s obzirom na vremenske uvjete koje najavljuju u srpnju.
Pogledaj originalni članak

Najava kiše i niskih temperatura, natjerala je organizatore Croatian Food Festivala koji se 11. i 12. lipnja trebao održati u Zagrebu u parku Zrinjevac na promjenu termina održavanja.

Tako će se popularni Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa održati 2. i 3. srpnja 2016., kada se očekuje puno ljepše vrijeme i kada će festival uz vrhusku gastro ponudu, svim zagrepčanima i  turistima osigurati nezaboravan i zanimljiv vikend.

- Odgađanje festivala ne donosi nikakve promjene i sve što je planirano za vikend 11. i 12. lipnja bit će jednako prezentirano i početkom srpnja, poručuju organizatori.  

Bez obzira na odgodu baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa imat će jedinstvenu gastro ponudu.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. A sve to začinit će se neponovljivim Kotany začinima.

Ovogodišnje izdanje ZZZagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

>>Zrinjevac postaje centar najbolje ulične hrane

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.