Mišljenja podijeljena

Viralni video šokirao ljude: Čivava ima umjetne, duge i nalakirane kandže

Foto: TikTok/bellamourbeauty
Viralni video šokirao ljude: Čivava ima umjetne, duge i nalakirane kandže
09.04.2021.
u 16:16
Ona je samo glamurozna, napisala je jedna pratiteljica, no bilo je i onih koji su vlasnicu htjeli podsjetiti da je Coco životinja, ne igračka
Pogledaj originalni članak

Petogodišnja je čivava Coco nedavno postala pravi hit na društvenim mrežama nakon što joj je vlasnica, 25-godišnja Maritza Rubalcava, napravila manikuru - s umjetnim dugim, ružičastim noktima. 

- Napravila sam joj manikuru po vašoj želji - rekla je vlasnica svojim TikTok pratiteljima, a pohvalila se i da joj za rašpanje, lakiranje i ukrašavanje para kandžica treba otprilike 40 minuta.

@bellamourbeauty

#pressonnails #nails #mini #mininails #dog #dognails #smallbusiness #pressonnailbusiness

♬ d o l c e a n d g a b b a n a - FUEGO SOUNDS

I premda su uređene šapice kujice Coco oduševile većinu Maritzinih pratitelja, na pitanje kako hoda s tolikim noktima vlasnica odgovara da su - samo za pokazivanje, ne i za hodanje. 

Reakcije na to bile su podijeljene, pa se našlo onih koji misle da je 'Coco elegantnija i dotjeranija od njih samih', dok drugi ovakav pomodni trend nazivaju - mučenjem životinje.

- Ona je samo glamurozna - napisala je jedna pratiteljica, no bilo je i onih koji su vlasnicu htjeli podsjetiti da je Coco životinja, ne igračka. 

- Molim vas recite da nema dulje vrijeme ovakve nokte? - pitala je jedna osoba koja kaže i da fotografiranje još i može shvatiti, ali ne i da netko psa tjera da s tim hoda.

Danijela Dvornik pokazala svoju novu kuhinju: Svijetli kao Betlehem, nije se štedjelo

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
danijela dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Danijela Dvornik
Foto: Instagram

- Zašto svi žalite psa, sumnjam da joj je ostavila nokte nakon snimanja videa, pa i ona ga voli - piše jedna pratiteljica, no nisu svi bili tako uvjereni da se Coco baš dobro osjeća dok joj mirno sjedi na manikuri.

- Ja ni ne poznajem nikog kome bi ovo bilo zabavno, simpatično ili smiješno, po meni to nije ništa drugo nego maltretiranje jadne životinje, ma koliko ona nju voljela - napisala je jedna djevojka, a njeno mišljenje dijele mnogi pa apeliraju na vlasnicu da 'jadnog psa pusti da bude pas', a na sebe stavlja što god želi.., prenosi portal Tyla.

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.