beauty savjeti

VIDEO: Pogledajte kako odabrati odgovarajuću nijansu pudera!

Foto: Shutterstock
VIDEO: Pogledajte kako odabrati odgovarajuću nijansu pudera!
30.07.2014.
u 12:39
Vizažisti savjetuju: nijansu pudera ne određujte na koži ruke, već isključivo na samom licu – te boje bitno se razlikuju!
Pogledaj originalni članak

Odabrati odgovarajuću nijansu pudera, mnogim ženama predstavlja problem.

Međutim, čini se kako problem leži upravo u krivom načinu odabira nijanse. Vizažisti savjetuju: nijansu pudera ne određujte na koži ruke, već isključivo na samom licu – te boje bitno se razlikuju!

Nakon odabira prave nijanse pudera, slijedi njegovo nanošenje. Nanosimo ga debeljim kistom i tako stvaramo podlogu za daljnje nanošenje make up-a.

Mali savjet velikog stručnjaka – puder se kistom ne razmazuje po licu, već utiskuje! Nanosi se na cijelo lice, ali i na područje kapaka, što mnoge žene i u ovom koraku zaboravljaju! Tako sprječavamo daljnje preslikavanje sjenila ili tuša za oči. Nakon što smo puder nanijeli na lice, manjim kistom - otklonite višak!

>>VIDEO: Evo kako spriječiti razlijevanje ruža za usne

>>VIDEO: Pogledajte kako urediti nokte, pripazite kako ne biste pretjerali s rašpicom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.