Blagdanima ususret

Većina žena pod božićnom jelkom očekuje upakirano seksi donje rublje

Foto: Arhivska fotografija
Većina žena pod božićnom jelkom očekuje upakirano seksi donje rublje
21.12.2009.
u 09:05
I u ovoj industriji postoje trendovi, međutim s klasičnim komadima od satena i čipke možete biti sigurni da nećete pogriješiti, a hrabriji će izabrati izazovno rublje crvene boje.
Pogledaj originalni članak

Tajna je želja pripadnica ljepšeg spola, čijem se ispunjenju nadaju ispod bora, pokazalo je britansko istraživanje - donje rublje. Grudnjaci, gaćice, samostojeće čarape, seksi spavaćice kao stvorene su za predbožićno vrijeme.

Najpoželjnije su boje ove zime boja kože, čokolade, ružičasta i svijetloplava. Ovisno o tome kome kupujete i kakav ukus ima draga vam osoba, birajte od najfinijih, prozirnih pikanterija do onih od debljeg, mekanog materijala.
Pogriješiti ne možete ni s biranim satenskim  i čipkastim komadima, a nedostaje li vam inspiracije, potražite je na stranicama poput Victoria's secreta.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
10:38 21.12.2009.

To istraživanje, o seksi gaćama,odnosi se samo na perverzne Britance,koji su opsjednuti seksom.Zahvaljujući i britanskoj politici prema Hrvatskoj kod nas većina nosi seksi rublje, jer su nam gaće toliko isprane i razderane pa izgledaju kao tange.

DO
doktorica
09:08 21.12.2009.

Većina žena želi se samo dobro odmoriti.

JM
Jean-Michel_Nicolier
11:09 21.12.2009.

Da, baš... Jedva čekaju da pred djecom razdragane odmotaju tange.