Promo

Večer rižota by Regis Vita

Večer rižota by Regis Vita
VL
Autor
PR Članak
11.12.2012.
u 12:20
Raznolikost i čari dobrog okusa rižota Loreene Mede (gastrokomada), popraćene još boljom čašom hrvatskih vina probudt će unutarnju volju svakog gosta za druženjem i uživanjem kroz hranu i vino.
Pogledaj originalni članak

Pred nama je vrijeme ljepote življenja, darivanja vjerovanja… predbožićno vrijeme…Pred nama je VEČER RIŽOTA BY ČIHO i REGIS VITE & Gastrokomada uz podršku vina Josić, u restoranu i kantini-baru ČIHO (Pavla Hatza 15) u petak 14. prosinca, od 19 sati, kada će se na poseban način sljubiti vrhunska rižota i vina.

Raznolikost i čari dobrog okusa rižota Loreene Mede (gastrokomada), popraćene još boljom čašom hrvatskih vina probudit će unutarnju volju svakog gosta za druženjem i uživanjem kroz hranu i vino. Sljubljivanje vina u rukama je Lucije Matijević (gastrokomada), magistre kulturologije i jedne od šest sommeliera koji su svoju edukaciju u 3. stupnja završili u Hrvatskoj. Istovremeno je i najmlađa sommelierka u Hrvatskoj.

Regis Vita, agencija koji vas vodi u kraljevski život, ima za cilj, na jedan nepretenciozan način pokazati vještinu pripremanja ukusnih rižota, a da se pritom ne zaboravi dobra zabava i lijep osjećaj u ugodnom prostoru restorana ČIHO. Taj lijepi događaj i ugodno druženje uljepšat će i članice Hrvatske udruge žena – ljubiteljica i vrsnih poznavateljica vina  - WOW! 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr