Domaće

Unikatne, luksuzne čarape za svačiju nogu i svačiji džep!

Foto: ''
Unikatne, luksuzne čarape za svačiju nogu i svačiji džep!
05.12.2010.
u 16:12
Ako niste u mogućnosti obnoviti zimsku garderobu, dašak glamura starim krpicama dat će ove posebne čarape koje su cijenom prilagođene svačijem džepu
Pogledaj originalni članak

Domaća tvornica čarapa Jadran u novu godinu zakoračit će prilično ambiciozno. Naime, pobrinuli su se da svoj osamdeseti rođendan proslave spektakularno. Suradnja s domaćom modnom kućom Boudoir pokazala se na posljednjem Cro-a-Porteru kao pun pogodak pa bi usokoro u svim Jadranovim trgovinama trebala osvanuti posebna, limitirana kolekcija s potpisom sestara Boudoir. Osim njih, u Jadranu pregovaraju i s drugim “jakim snagama” domaće modne scene, tako da uzbuđenja neće nedostajati.

Ako niste u mogućnosti obnoviti zimsku garderobu, dašak glamura starim krpicama dat će ove posebne čarape koje su cijenom prilagođene svačijem džepu, a dizajnom ipak odaju da je riječ o nečem ekskluzivnom i nesvakidašnjem!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AT
atlantic
15:08 11.12.2010.

Taj glamur je samo jedna činjenica koja je poznata već godinama.....svaka žena u lijepim najlonkama dobiva određenu dozu glamura i sexipila . Jednostavno one tako lijepo oblikuju žensku figuru i noge da ne mogu proći nezapaženo...posebice one modernog dizajna i sjajne!!