Testirala ukućane

Umorna majka prestala je čistiti kuću da vidi kako će njezina obitelj reagirati: 'Izgleda kao da smo preživjeli apokalipsu'

Foto: Twitter
Umorna majka prestala je čistiti kuću da vidi kako će njezina obitelj reagirati: 'Izgleda kao da smo preživjeli apokalipsu'
19.03.2021.
u 11:27
Treći dan štrajka otkrila je da je obitelj upotrijebila posljednju zdjelu i žlicu, ali nitko nije rekao ni riječi ni pomislio dirnuti perilicu posuđa.
Pogledaj originalni članak

Što se događa kad osoba koja jedina obavlja sve kućanske poslove prestane čistiti i pospremati? Hoće li ostatak obitelji to primijetiti i početi čistiti iza sebe? Upravo to je jedna umorna majka htjela doznati kada je počela štrajkati s čišćenjem, piše Unilad

Korisnica Twittera @MissPotkin odlučila je vidjeti što će njezina obitelj napraviti ako ona prestane sa svim čišćenjem, a rezultati je nisu oduševili.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte je koristiti za ovo...

Foto: Thinkstock
soda bikarbona
Foto: shutterstock
Limun i soda bikarbona
Foto: Shutterstok
soda bikarbona
Foto: Thinkstock
soda bikarbona
Foto: Thinkstock
Soda bikarbona, limun
Foto: Thinkstock
Soda bikarbona, limun

"Prije dva dana odlučila sam prestati prati posuđe. Pripremam sve večere i dosta mi je čišćenja. Od tada se pojavila ova hrpa i u jednom će trenutku ostati bez žlica, šalica i tanjura", napisala je u svojoj objavi te podijelila fotografiju nakupljenog prljavog posuđa.

Treći dan štrajka otkrila je da je obitelj upotrijebila posljednju zdjelu i žlicu, ali nitko nije rekao ni riječi ni pomislio dirnuti perilicu posuđa.

Međutim, kasnije tog dana postigla je prvu pobjedu – netko je ispraznio kantu za smeće! Nažalost, napredak je kratko trajao jer je njezin partner kasnije napravio šalicu čaja s pomoću ''bebine žlice za odvikavanje''.

Kasnije je otkrila da je prestala prati rublje te pokazala hrpe neoprane odjeće koje su se počele gomilati u njihovu domu.

– Počelo je izgledati kao da smo preživjeli apokalipsu. Posljednji dio toaletnog papira iskorišten je sinoć u 19:04. Još nije zamijenjen. Taj zahod sada nije u funkciji za sve koji se sjete da nema papira – napisala je u jednoj objavi.

Sada joj se već činilo da je svaka nada izgubljena i da će morati prva odustati od štrajka, ali onda se dogodilo čudo. Jedan član njezine obitelji nakon četiri dana shvatio je da je teško svaki dan prati suđe te počeo stavljati suđe u perilicu te čistiti kuhinju.

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon – 17 godina!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NE
nešperlin
12:51 20.03.2021.

Djeca žive sa slušalicama na ušima,očiju zaljepljenih za ekran moba...nažalost,u nekom svom paralelnom svemiru. Dok su mali vole sve raditi,pokoći a to prestaje negdje početkom puberteta

BA
baba44713
14:20 19.03.2021.

Zašto uopće servirate ovaj fejk šrot? Mislite da itko normalan puši kako cijela obitelj nije svjesna činjenice da ih žena fotografira i dokumentira "bitku" na društvenim mrežima...