Pomoć mladima - Glumac u humanitarnoj akciji

Umjesto sa suprugom, Mario Valentić proveo dan s drugom ženom

Umjesto sa suprugom, Mario Valentić proveo dan s drugom ženom
15.02.2010.
u 16:19
Glumac je sudjelovao u akciji Blankovi anđeli koja je na internetskoj dražbi iznajmljivala poznate osobe na dva sata. Mario je tako od početne cijene od 100 kuna došao do 280 kuna.
Pogledaj originalni članak

Mario Valentić odlučio je nesebično ponuditi svoje vrijeme na Valentinovo i, umjesto večere sa suprugom Mirnom, pomoći fondu za debitantske filmove mladih autora. Naime, glumac je sudjelovao u akciji Blankovi anđeli koja je na internetskoj dražbi iznajmljivala poznate osobe na dva sata. Mario je tako od početne cijene od 100 kuna došao do 280 kuna, a unajmila ga je, otkriva, simpatična i vrlo ozbiljna mlada djevojka.

– Proveo sam ugodno poslijepodne s njom i zaista sam se zabavio. Već nakon pet minuta činilo se kao da se poznajemo jako dugo, čak smo razgovarali na engleskom jer ona namjerava studirati strane jezike – priznao je Mario koji je dio Valentinova ipak proveo sa suprugom.

– Imali smo mirniji, fini nedjeljni ručak, a taj dan ionako ne obilježavamo posebno – rekao je glumac.

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.