Nevjerojatna promjena

U godinu dana izgubila je 65 kilograma: 'Dečko mi je uputio ružan komentar koji je bio alarm da se pokrenem'

Foto: Instagram
U godinu dana izgubila je 65 kilograma: 'Dečko mi je uputio ružan komentar koji je bio alarm da se pokrenem'
08.10.2020.
u 11:30
Nakon rođenja sina borila se s postnatalnom depresijom zbog koje je udvostručila svoju težinu.
Pogledaj originalni članak

Dannie Forster (25) u samo godinu dana pala je sa 107 na 44 kilograma, a sve zbog rečenice koju joj je uputio njezin dečko, prenosi The Sun. 

Nakon rođenja sina Georgea u rujnu 2017. godine počela se boriti s postnatalnom depresijom – nije imala volje izaći iz kuće, a broj njezinih kilograma samo se povećavao.

Nije imala motivacije za vježbanjem i često bi naručivala brzu hranu koju je koristila kao utjehu. U jednom danu znala je naručiti i po tri različita obroka te unositi nekoliko tisuća kalorija. Međutim, njezin dečko Gary (27) tada se našalio da je "samo jedna krafna dijeli od toga da bude sama", što je Dannie natjeralo da promijeni svoje navike i započne s treniranjem.

U rujnu 2019. godine počela je trenirati dva puta tjedno kako bi promijenila svoj izgled. Četiri mjeseca radila je kardio treninge i treninge s utezima, a unajmila je i osobnog trenera. Također je počela paziti što jede i kuhati zdrave obroke. 

Nakon godinu dana izgubila je gotovo 65 kilograma te ponovno dobila samopouzdanje koje je izgubila tijekom godina.  

– Uvijek sam bila na nerealnim dijetama koje je nemoguće održavati i ograničavala si hranu koja mi je zapravo bila potrebna, a na kraju bih uvijek odustala. Upoznala sam svog partnera koji nije mario za moju veličinu, ali nakon rođenja sina ona se drastično povećala. Postala sam izuzetno lijena i nisam bila aktivna. Uvijek bi me poticao da jedem bolje i da budem aktivnija – rekla je Dannie.

Njezina nova prehrana puno je raznovrsnija, sastoji se od kuhanih obroka, puno voća i povrća, a dnevno unese oko 1600 kalorija. U teretanu ide najmanje dva puta tjedno.

– Sad se osjećam sretnije i imam samopouzdanja. Najbolja stvar jest to što imam mnogo više energije nego prije – kaže Dannie.

Viralna snimka supertate: Zaplesao na parkingu bolnice kako bi sinu olakšao kemoterapiju:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.