izazov

Tri dana nije nosila grudnjak u uredu. Evo što se dogodilo....

Foto: Thinkstock
grudnjak
Foto: Thinkstock
grudnjak,seksi
Foto: screenshot/youtube
grudnjak
Foto: Thinkstock
Žena i odjeća
Foto: Shutterstock
Žena
Foto: Shutterstok
Žena
Foto: Thinkstock
Žena u badiću
Foto: Shutterstock
Cipele s visokom petom
Foto: Shutterstock
Cipele s visokom petom
14.12.2017.
u 08:36
Zapitala se kako bi bilo da se odrekne grudnjaka i dopusti svom tijelu da "slobodno diše", onakvo kakvo jest. I odlučila je.
Pogledaj originalni članak

Deepika Malhotra odlučila je tri dana u uredu biti bez grudnjaka, slobodnih bradavica. 

Inače joj tako nešto ne bi palo na pamet, osim kad je pripita. Zapitala se kako bi bilo da se odrekne grudnjaka i dopusti svom tijelu da "slobodno diše", onakvo kakvo jest. I odlučila je. Tri dana bit će bez grudnjaka na svojem radnom mjestu.

Ponedjeljak – Bila je jako zahvalna što je zima i što se nosi zimska odjeća. Preko majice, ispod koje nije imala grudnjak, nabacila je jaknu. Cijeli dan imala je prekrižene ruke preko prsa kada bi s nekim u uredu vodila razgovor licem u lice. I pokušavala je ostati na svojem mjestu cijelo vrijeme radne smjene kako ne bi morala ustajati i susretati se s kolegama. Prvi dan prošao je uspješno. 

Utorak – Postalo je još hladnije i bila je zahvalna na tome što će moći odjenuti nešto deblje i prekriti bradavice odjećom. Razgovore s kolegama vodila je mnogo lakše i odlučnije nego jučer. 

Srijeda – Vrijeme je ostalo gotovo nepromijenjeno, a Deepika je počela osjećati PMS. Jedan je od simptoma i taj da su joj bradavice jako osjetljive i "iskaču" i na najmanji podražaj, čak i u grudnjaku. Samopouzdanje joj je bilo na najvišem nivou trećeg dana izazova i postala je svjesna koliko malo hrabrosti treba da odradi izazov koji je sama pred sebe postavila, ali je nakon toga grudnjak ponovno bio neizbježan komad rublja bez kojeg nije izlazila iz svog doma. Ma koliko grudnjaci bili neudobni, nije joj bilo ugodno odraditi ovaj izazov.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar CHOW
CHOW
12:02 14.12.2017.

Nikad ništa pametnije nisam pročitao!

ZZ
zzz
12:33 14.12.2017.

Hvala autoru ovog članka, već dugo nisam pročitala ovako divno štivo. Ili je ipak namijenjeno muškima?

DU
Deleted user
13:45 14.12.2017.

što ono bi četvrti dan...opet je obukla grudnjak ili ga je stavila ?