ispovijest žene

'Tek smo došli sa medenog mjeseca kad sam čula muža kako se s prijateljima ruga mom izgledu'

Foto: Pixabay
'Tek smo došli sa medenog mjeseca kad sam čula muža kako se s prijateljima ruga mom izgledu'
28.05.2023.
u 18:26
Osjeća se, priča ona, kao da je vrativši se u sobu napravila najveću pogrešku u životu, a htjela bi da nikada nije ni čula taj razgovor, no dr Delony joj je brzo objasnio da nije napravila ništa pogrešno...
Pogledaj originalni članak

Jedna se novopečena mladenka koja se tek vratila s medenog mjeseca neugodno iznenadila kada je čula okrutne stvari koje je njen suprug o njoj rekao svojim prijateljima. Naime, žena se pod imenom Emma nedavno javila u radijsku emisiju dr. Johna Delonyja na podcast o brizi za mentalno zdravlje, kako bi tamo potražila savjet i mišljenje stručnjaka. U emotivnom je telefonskom pozivu objasnila kako je njen suprug videochatom pričao sa svojim prijateljima pa ih je i ona pozdravila prije nego što je napustila sobu.

Međutim, brzo se vratila jer je shvatila da je nešto zaboravila, a tada je čula svog muža kako, referirajući se na njen izgled, prijateljima govori kako je "spao niže" nego prošli put, sa bivšom. "Jedan od prijatelja počeo ga je ispitivati o našem medenom mjesecu i počeo ga je ismijavati, a na kraju ga je pitao predstavlja li mu moj izgled još uvijek problem. Inače, ja sam i prije inzistirala da mi kaže misli li da izgledam gore od te njegove bivše, koja je bila svijetle puti i vitka, a on je rekao 'možda, ali ga usrećujem' ", ispričala je Emma.

VEZANI ČLANCI:

Suprugov razgovor s prijateljima se, priča ona, nastavio, a jedan je muškarac tada komentirao i kako bi joj 'puno pomoglo kad bi malo smršavjela." Emma dalje kaže kako se osjeća kao da je, vrativši se u sobu po nešto; napravila najveću pogrešku u životu, te kako bi htjela da nikada nije ni čula taj razgovor prijatelja, no dr Delony joj je brzo objasnio da ona nije napravila ništa pogrešno. Rekao joj je i da ga je njena priča jako pogodila, te joj savjetovao da što prije o onome što je čula porazgovara sa svojim mužem..

Osim toga, upozorio ju je i da će, bude li sve držala za sebe, bez razloga patiti i osjećati se nesigurno u svom domu i u vlastitoj koži. Isječak razgovora iz podcasta podijeljen je na TikToku, gdje je od tada pogledan više od pet milijuna puta, a više od 10.000 ljudi komentiralo je objavu, dijeleći svoja razmišljanja i savjete. "Napravili ste najveću pogrešku u životu?? Princezo, vi niste učinili ništa pogrešno!", napisala je jedna korisnica. "To je s njegove strane velika izdaja, no vjerojatno je i najbolja stvar koja vam se mogla dogoditi. Njegov gubitak ljubavi, ne vaš", dodala je druga. "Viša sila vas je uputila da se vratite u sobu. Zaslužujete bolje od njega!", napisala je treća, a prenio Mirror.

VIDEO: Žena ispričala: ‘Bivši dečko mi je poslao račun s ukupnim troškovima nakon što sam ga ostavila!’

 

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MO
modovisisajteMaraschino
10:10 29.05.2023.

Čemu odmah objavljivati? Odeš lijepo njegovim prijateljima i pokažeš im da je lagao.

LU
lunatea1985
15:34 29.05.2023.

Mrni suprug u lice kaze sto misli i zeli,a bome i ja njemu. Ali to nije moderno,moderno je objavit na netu,net ce bolje objasnit sve nego onaj koji bi ti trebao biti blizak. I ako je njemu izgled toliko vazan,pa znao je kako izgleda prije vjencanja,koji k.... sad prica gluposti.

MO
montello
10:23 29.05.2023.

ostavi ga sta prije