Bizarno

Taman za Valentinovo: Ova žena udala se za svoj omiljeni pokrivač!

Foto: Facebook
Taman za Valentinovo: Ova žena udala se za svoj omiljeni pokrivač!
14.02.2019.
u 13:25
Ovom gestom, prije Dana zaljubljenih, htjela je potaknuti na ljubav prema samome sebi
Pogledaj originalni članak

Pascale Sellick ima 49-godina i uplovila je u bračnu ruku s omiljenim pokrivačem, a na ceremoniji je nosila papuče i pidžamu. 

Foto: Facebook

Na vjenčanju u engleskom Exteru okupilo se 120 ljudi, a bili su dobrodošli svi koji su odjenuli pidžame. Ova umjetnica rekla je da ju je na vjenčanje s pokrivačem potaknula prijateljica Anna Fitzgerald, također umjetnica, koju je na kraju zaposlila kao organizatoricu vjenčanja, prenosi BBC. 

Foto: Facebook

Jedna je žena na vjenčanju igrala ulogu majke mladoženje, a druga majke mladenke. Kako pokrivač nije mogao "izgovoriti" svoje zavjete, tu je pomogla publika, odnosno okupljeni gosti. 

U videu pogledajte kako je izgledala ceremonija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
zip123
19:31 14.02.2019.

Zasto je to toliko bitno za novine?Dali ste svjesni koliko je ta osoba nenormalna?Zasto je to vijest?