Promo

Svaki treći prodani klima uređaj na svijetu proizveo je Gree

Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
Foto: PR FOTO
deltron
VL
Autor
PR Članak
17.06.2016.
u 08:00
Najprodavaniji lijek za visoke temperature širom planeta – GREE klima uređaji
Pogledaj originalni članak

Sigurno Vam pomisao na ljetne nesnosne vrućine zadaje glavobolju. Previsoka temperatura u zraku ometa Vašu koncentraciju, ugrožava Vaše zdravlje, iscrpljuje Vaše tijelo te izaziva osjećaj „fjake“? Tražite provjeren i pouzdan način kako se „osvježiti“?! Imamo najbolje rješenje za Vas!

Svojom dugugodišnjom tradicijom, izvrsnom kvalitetom, vrhunskim performansama, tehnološkim inovacijama te strasti za napretkom, Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja i regija (preko 300 milijuna). Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree.

O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

GREE i na Olimpijskim igrama u Riju

Foto: PR FOTO

GREE je jedini proizvođač klima uređaja na svijetu koji na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju sudjeluje na svim lokacijama igara uključujući: borilišta, Olimpijsko selo, dvorane za medije, hotele, zračne luke itd. te jedini proizvođač klima uređaja koji klimatizira Olimpijske igre i s kućnom i s profesionalnom serijom uređaja. GREE je nadvladao konkurenciju zahvaljujući visokoj pouzdanosti te učinkovitosti svojih klima uređaja.

Rio de Janeiro, kao grad uz more i visoku prosječnu temperaturu imao je visoke antikorozivne i kapacitativne zahtjeve koje je GREE sa svojim uređajima najbolje zadovoljio te će tako za vrijeme trajanja igara GREE pružiti ugodan ambijent za publiku i sportaše na natjecanjima. Time se nastavlja imponzatan niz velikih sportskih manifestacija na kojima se GREE dokazao kao lider na područiju klimatizacije: od Olimpijskih igara u Pekingu, Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici i Brazilu, Afričkog Kupa Nacija, Guangzhou Azijskih igara, Univerzijade u Shenzhenu preko Zimskih Olimpijskih igara u Soči.

Svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama, visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te besprijekornom kvalitetom, diktira trendove na svjetskom tržištu klima uređaja. Gree je izumitelj i ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije.

  • Gree, s razlogom Vaš najbolji odabir za ljetnu vrućinu:
  • Efikasno hlađenje čak i na 54°C vanjske temperature
  • „Turbo“ hlađenje – brži protok zraka za brže postizane željene temperature prostorije
  • 7 brzina ventilatora – odabir između sedam željenih protoka zraka
  • Lokalno Wifi upravljanje koje omogućuje upravljanje radom klima uređaja preko tableta ili smart phonea, ne morate se ni ustajati sa Vašeg naslonjača
  • I feel senzor - mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama

Foto: PR FOTO

  • Niska razina buke – razina buke smanjena je ispod 20dB(A), što omogućava stvaranje udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere
  • 3-4 noćne krivulje – omogućavaju „nesmetani užitak“ čak i u snu
  • Prirodno strujanje zraka – koje u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju

Široki asortiman Gree klima uređaja omoguće Vam da izaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Ako želite da ovog ljeta Vaša svakodnevnica bude ispunjena osjećajem ugode, odabirom Gree klima uređaja sigurno nećete pogriješiti.

Foto: PR FOTO

Više na www.deltron.hr.

Foto: PR FOTO

Foto: PR FOTO

Foto: PR FOTO

Foto: PR FOTO

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.