Kreni zdravo

Što su fileri za lice i fileri za usne?

Što su fileri za lice i fileri za usne?
19.02.2018.
u 14:14
Fileri su najzastupljeniji upravo kod borbe protiv znakova starenja kože, a koriste se na raznim dijelovima lica.
Pogledaj originalni članak

Fileri za lice (dermalni fileri) omogućuju popunjavanje linija i bora na licu, vraćaju volumen i mladolik izgled te se mogu koristiti za povećanje usana ili blago mijenjanje izgleda. Fileri se već neko vrijeme koriste za poboljšanje izgleda jer ne ostavljaju toliko nepovratne posljedice poput botoksa.

Dobrobiti filera za lice i usne mnogi ističu kao čudotvorne za proljepšavanje kože i zaglađivanje bora. Fileri su najzastupljeniji upravo kod borbe protiv znakova starenja kože, a koriste se na raznim dijelovima lica. Postoji nekoliko vrsta filera za lice i usne na tržištu, a najveća razlika je između trajnih i polu-trajnih dermalnih filera. Trajni fileri mogu trajati i ponekoliko godina jer ne dolazi do otapanja filera u tkivu, enzimske razgradnje niti pomicanja molekula u tkivima zbog njihove veličine.

Koje nuspojave i koje vrste filera su na tržištu, pročitajte na portalu Kreni zdravo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.