Promo

Što pokloniti za Božić?

Foto: PR FOTO
Bla&Bla
Foto: PR FOTO
Bla&Bla
Foto: PR FOTO
Bla&Bla
Foto: PR FOTO
Bla&Bla
Foto: PR FOTO
Bla&Bla
VL
Autor
PR Članak
18.11.2016.
u 08:15
Za odgovor na to pitanje, već tradicionalno, pobrinuo se Bla&Bla tim..
Pogledaj originalni članak

Kvaliteta, izvornost, kreativnost. Ova krilatica curama iz Bla&Bla tima dala je vjetar u leđa kada su prije godinu dana osmislile i po prvi puta izašle na tržište s jedinstvenom serijom poslovnih poklona s eno-gastro predznakom.

I u ovoj sezoni blagdanskog darivanja Bla&Bla tim donosi nova, kreativna rješenja u dizajniranju vrhunskih poklon paketa, namjenjenih u prvom redu onima koji prepoznaju i cijene koncept povezivanja onog najboljeg što u eno - gastro ponudi nude hrvatski grad i hrvatsko selo.

Foto: PR FOTO

Uzimajući u obzir gore navedeno, nastao je novi niz od dvadesetak pomno kreiranih poklon paketa u kojima su, uz provjerene stare brendove, uvršteni i noviteti.

Tako Slavoniju predstavlja nova Galović de lux kobasica i Krauthakerova graševina, a Dalmaciju Tomićev plavac i Solmarova sol s bosiljkom.

Iz Istre su tu Ziganteov sir s tartufom te Prodanov salamin s tartufom.
Da tu priči nije kraj dokazuje poklon paket "Lobor", koji je prava zvijezda među Bla&Bla poklon paketima. U njemu se nalazi sve samo ne tradicionalni proizvodi Zagorja.

Foto: PR FOTO

Naime, zagorska obiteljska gospodarstva danas proizvode egzotične džemove i vina od biljaka kao što su: tyberi, mayberi i goji bobica pa su upravo njihovi jedinstveni proizvodi od tog moćnog bobičastog voća uvršteni u zagorski poklon paket.

Svoje mjesto među poklonima našli su i dizajnirani uporabni predmeti od plemenitog maslinovog drva kao što je USB stick i kemijske olovke te podlošci za čaše s motivima Zagreba, dizajnerice Lane Hudine.

Tu je i prošlogodišnji hit Bla&Bla poklona, ljupko dizajnirana drvena čašica za rakiju s potpisom hrvatske dizajnerice Eme Gerovac.

Potez koji će cijeniti ljubitelji hrvatskog piva je taj što su, uz prošlogodišnje zvijezde među domaćim kraft pivama Red Baron i Fakin, sada uvrštena još neka vrhunska piva kao što su Grička vještica, pivo Pivnice Medvegrad i Bura golding ale porečke pivovare Bura Brew.

I na kraju, dosljednost svom osnovnom konceptu, dvije mlade poduzetnice koje su srce i duša Bla&Bla tima, potvrdile su odlukom da se serija fotografija novih poklon paketa, s potpisom fotografa Hrvoja Golubića, snimi u bajkovitom, zaštićenom krajobrazu Kamačnika u Gorskom kotaru.

Kamačnik, baš kao i zamisao da poklon paketi nose imena nenaseljenih hrvatskih otoka, ostvarenje je ideje Bla&Bla tima da istaknu ne samo eno-gastro bogatstva Hrvatske već i njena nedovoljno poznata i priznata prirodna bogatstva.

Foto: PR FOTO

Svaki poklon paket s potpisom Bla&Bla tima mami oko i nepce, bilo da je riječ o likeru od meda i smokava, Junačkom namazu, ljutim papričicama ili slatko-slanom zalogaju od paškog sira i čokolade..

Stoga, ukoliko nekog želite od srca darivati, od srca predlažemo Bla&Bla poklone.

www.blaibla.hr
Tel: +385 91 4841 407
E-mail: info@blaibla.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr