manje je više

Što odjenuti za Valentinovo: Crvena boja ljubavi i u novim kolekcijama

Foto: Press foto
crveno
Foto: Press foto
crveno
Foto: Press foto
crveno
Foto: Press foto
crveno
Foto: Press foto
crveno
10.02.2014.
u 08:15
Najbolje se odlučiti za tek jednu stvar u crvenoj boji, bila to majica, hlače, nakit ili torbica
Pogledaj originalni članak

Moda misli i na zaljubljene pa u veljači, mjesecu kada se obilježava Valentinovo, poznati brendovi pripadnicama ljepšeg spola predlažu zanimljivu odjeću, obuću i dodatke u crvenoj, “boji ljubavi”.

Među prvim artiklima iz kolekcija za nadolazeću sezonu proljeće i ljeto 2014. može se naći niz atraktivnih majica, hlača, cipela i modnih dodataka u crvenoj boji. Kako je crvena, bez dvojbe, jedna od najupečatljivijih boja, za djevojke i žene koje se dan zaljubljenih odluče proslaviti upravo noseći nju, vrijedi savjet “manje je više”.

Najbolje se tako odlučiti za tek jednu stvar u crvenoj boji, bila to majica, hlače, nakit ili torbica, a sve ih je moguće naći u novim kolekcijama modnih brendova kao što su H&M, Zara, Pull and Bear i slični. Bogat izbor obuće i dodataka u “boji ljubavi” po povoljnim cijenama u veljači predlaže i Planet obuća.

Mango remen 229 kuna

Foto: Press foto

Cipele Planet obuća, 189 kuna

Foto: Press foto

Hlače Pull and Bear, 99 kuna

Foto: Press foto

Majica H&M, 149 kuna

Foto: Press foto

Torba Planet obuća, 249 kuna

Foto: Press foto

>>Rio, Nica, Venecija ili Rijeka? Stavite maske, vrijeme je za karnevale

>>Joaquina Phoenixa nakon ljubavnog kraha zavodi glas i um Scarlett Johansson

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.