Modni izazovi

Što nam sprema Rihanna? Jedva čekamo vidjeti njezinu kolekciju

Foto: 'UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPict'
Što nam sprema Rihanna? Jedva čekamo vidjeti njezinu kolekciju
18.07.2012.
u 00:01
Nakon Armanija pjevačica s Barbadosa dočekala je priliku kreirati capsule-kolekciju za proljeće 2013., a u tome joj pomaže britanski River Island
Pogledaj originalni članak

Nakon uspješne kreativne suradnje s Armanijem Rihanna je konačno dobila prvu pravu dizajnersku priliku. Britanski brend River Island još joj je u ožujku ove godine ponudio da kreira capsule-kolekciju, koja će svjetlo dana ugledati sljedećeg proljeća, a sad je konačno to i službeno potvrđeno.

– Već neko vrijeme želim dizajnirati vlastitu kolekciju, a River Island mi je to i omogućio. On je savršen kreativan partner. Uz to London me jako inspirira i zaista se jako veselim toj suradnji – oduševljeno je rekla pjevačica s Barbadosa, kojoj se ostvarila želja da kreira svoju kolekciju.

A da nije samo Rihanna uzbuđena zbog njihove zajedničke suradnje, otkrio je i Ben Lewis, izvršni direktor River Islanda:
– Jednostavno smo oduševljeni što ćemo surađivati s Rihannom i što smo prvi hight street brend kojem se pružila takva prilika. Rihanna je modna ikona i što god odjene, vidi se da uživa u modi. Od početka smo znali da je ona savršen izbor za nas.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.