ni nakit ni slatkiši

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
08.05.2019.
u 16:48
Svi znamo barem jednu majku s podočnjacima, raščupanom kosom, majku koja žudi za prospavanom noći.
Pogledaj originalni članak

Besane noći, neprekidan nered, kuhanje, brige, sve je to dio svakodnevice za većinu majki. Nakon rođenja djeteta, majke se rijetko stavljaju na prvo mjesto. Svi znamo barem jednu majku s podočnjacima, raščupanom kosom, majku koja žudi za prospavanom noći. Katkad nema vremena ni istuširati se, stoga ne začuđuje da ne može naći vremena za užitke.

Što majke žele za poklon? Mislite li da ih uistinu usrećiti usisavač, ili što je još gore kada uopće ne dobiju poklon? LELO je proveo kratko istraživanje kako bi otkrio što je to što majke uistinu žele.

36% majki poželjelo je vlastoručno izrađeni dar, 22% bi željelo slobodan dan, a najmanje njih izabralo bi slatkiše ili nakit. Kada su upitane bi li prije izabrale cvijeće ili intimnu igračku, uvjerljivih 66% izabralo je igračku za seks. A na vrhu listu želja i dalje je dobar san. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.