uskoro

Stiže nova Nutella - imat će dvostruko više kakaa, a okus će biti intenzivniji

Foto: Nutella
Stiže nova Nutella - imat će dvostruko više kakaa, a okus će biti intenzivniji
27.08.2020.
u 10:45
Ova verzija Nutelle kreće s prodajom u velikoj Britaniji, kako bi se vidjelo što obožavatelji misle o njoj.
Pogledaj originalni članak

Nutella je jedan od najpoznatijih namaza u svijetu, a sada je objavila novu vijest koja je oduševila njezine obožavatelje. Ovaj poznati brend otkrio je da planira napraviti novu vrstu namaza koja sadrži više kakaa, prenosi metro.co.uk.

Novi namaz, koji se zove Nutella+Kakao, sadržavat će dvostruko više kakaa od obične Nutelle, što će mu dati intenzivniji okus, dok ćete ostalo biti isto kao i kod dosadašnje Nutelle. Ova verzija Nutelle kreće s prodajom u velikoj Britaniji, kako bi se vidjelo što obožavatelji misle o njoj.

- Jedva čekamo čuti što naši obožavatelji misle o novom dodatku obitelji Nutella - rekao je James Stewart, direktor marketinga kompanije Ferrero za Britaniju i Irsku.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
13:19 27.08.2020.

😷😜ok

Avatar NiceGuy
NiceGuy
14:34 27.08.2020.

Nebi ju kupio ni za sto godina ... linolada ili domaća mermelada .. nikad više švapske prijevare

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:43 27.08.2020.

Nebi ju kupio nakon godina prevara, pravili za zap. europu jednu vrstu a za ostatak drugu, ma mrš.. lino lada rulz